Bun venit pe siteul nostru!

 

Cabinetul de avocat "Mihaileanu Florian Sebastian" are o experienta larga in urmatoarele domenii: drept civil, drept comercial, dreptul muncii, drept administrativ, dreptul familiei precum si in domeniul dreptului contractual.

 

Principiile noastre de functionare constau in trei idei fundamentale dupa care ne ghidam activitatea si anume:
1. Punerea pe primul loc a intereselor clientilor nostri
2. Informarea cat mai riguroasa a clientilor pentru ca acestia sa poata lua cele mai bune decizii
3. Disponibilitatea imediata atunci cand suntem solicitati.

 

Studiem amanuntit si in detaliu fiecare speta, punand in prim plan meticulozitatea ca una dintre trasaturile definitorii pentru un avocat. Astfel suntem in masura in a emite opinii legale bine documentate juridic, menite sa informeze clientul la modul cel mai corect si sa il ajute acolo unde exista solutii veridice chemate sa raspunda problemei acestuia.

 

Va oferim la cel mai inalt calibru, consiliere juridica, asistenta, reprezentare in fata instantelor de drept comun si arbitraj, in negocieri precum si in fata altor autoritati de stat.

 

Pentru persoanele juridice lucram pe baza de abonament sau contract de colaborare, cu timp negociabil, indeplinind toate cerintele de ordin juridic cu care se confrunta o societate comerciala si raportandu-ne strict la nevoia clientului. Acesta este motivul pentru care nu am mai detaliat serviciile oferite prin procedura abonamentului juridic, mergand pe ideea ca acestea se structureaza numai in raport cu necesitatile clientilor orientate pe domeniile noastre de competenta.

 

Nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de un avocat. Este vital sa alegeti unul care va intelege problema cu care va confruntati, va explica impactul legii aplicabile asupra acesteia si va gasi cele mai bune solutii in rezolvarea ei.

 

Aduceti problemele la noi! Va putem ajuta!

 

 

 

Lucrez foarte bine cu domnul avocat Mihaileanu, este foarte organizat si meticulos iar, mai presus de toate, onest

Dan Radulescu

Am aplecat cu incredere la serviciile avocatului Florian Sebastian si sunt extrem de multumit

Adrian Ion

Avocatul Mihaileanu Florian Sebastian m-a ajutat sa trec cu bine peste un litigiu, sunt foarte multumita de serviciile acestuia

Daniela Pana

 

 

Apreciem grija fata de clienti, profesionalismul si onestitatea Dlui Avocat Mihaileanu.