Divortul este o problema delicata pentru orice familie, pentru ca are implicatii de ordin psihologic si material.

Insa in cazul in care continuarea casatoriei nu mai este posibila, din culpa comuna sau din vina unuia dintre soti , divortul este unica cale prin care persoanele isi pot continua viata in mod echilibrat, mai ales daca exista si copii minori care adesea sunt afectati de problemele familiale dintre soti.


In cazul divortului nu se pune problema de invigatori sau de invinsi, ci de rezolvarea problemelor implicate in acesta procedura cat mai eficient, orientate spre interesul clientilor si prin care sa eliminam stresul psihologic cauzat de divort pe cat posibil.


Noi ne propunem sa va punem la dispozitie experianta noastra in cazul divortului si partajului judiciar pentru gasirea unor solutii optime de la caz la caz care sa rezolve eficient si promt problemele dumneavoastra si sa va protejeze cat mai bine interesele.

 

De ce este nevoie de un avocat in cazul divortului ?

De ce noi?

Ce forme de divort exista in prezent in legislatia noastra?

Are dreptul sotul nevinovat de divort la o prestatie compensatorie?

Care vor fi relatiile intre parinti si copii ca efect al divortului?

La cine va locui minorul dupa divort?

Care este obligatia  de intretinere a minorului dupa divort si cum se exercita?

Relatiile  patrimoniale dintre soti dupa divort. Pot  schimba sotii regimul matrimonial al bunurilor comune existent si in cazul casatoriilor in fiinta la data aplicarii noului Cod Civil?

 

consulta